Supervision og kurser

Supervision

Jeg tilbyder supervision til psykologer på vej mod autorisation og andre fagprofessionelle, herunder bl.a. psykoterapeutstuderende.

Min erfaring og faglige fundament spænder bredt fra det pædagogisk-psykologiske, kliniske, organisations- og udviklingspsykologiske område.
Jeg har i en årrække har arbejdet med rådgivning, undervisning og supervision af fagpersonale i grundskolen på både almen- og specialområdet, samt fagpersonale på ungdomsuddannelser.

I min private praksis arbejder jeg overvejende med parterapi, familieterapi og individuelle problemstillinger.

Jeg har særlig erfaring med supervision inden for familieterapi og -rådgivning, parterapi og fagprofessionelle inden for uddannelsessystemet, herunder bl.a.  folkeskoler, specialskole og gymnasier.

Anvendte metoder: Emotionsfokuseret par- og familieterapi, emotionsfokuseret individuel terapi, narrativ terapi, eksistentiel og humanistisk terapi, samt elementer fra den kognitive retning.

Jeg er i udgangspunktet systemisk orienteret og har et stærkt afsæt i tilknytningsteorien.

Kontakt mig for pris.


Undervisning og kurser

Ønsker I som arbejdsplads eller team undervisning eller kursus i ét eller flere af de nævnte specialeområder, kan I kontakte mig og vi vil sammen aftale nærmere om indhold og pris.

Psykolog Camilla Westh
Cand.psych.aut.
CVR: 32023010

Mail: psykologcamillawesth@protonmail.com
Tlf. 93 93 80 44
Adresse: Slagelsegade 1, 4. tv, 2100 København Ø

© 2024 Psykolog Camilla Westh